Benedict megmentett egy kerékpárost, akit megtámadtak!
Filed under Hír

Benedict megmentett egy kerékpárost, akit megtámadtak!

Benedict-ről eddig is tudtuk, hogy nagyszerű ember. Most viszont még nagyobbat nőtt az emberek szemébe, hiszen egy bajbajutott kerékpáros segítségére sietett, aki egy támadás áldozata lett, ráadásul ez az eset nem messze történt a Baker Street közelében történt.

Benedict és Sophie épp egy Uberrel utaztak, amikor a Baker Street közelében arra lettek figyelmesek, hogy egy négy fős bűnbanda rátámadott egy kerékpárosra,üveggel törték be a fejét. Benedict ekkor kiszállt a kocsiból, és miközben odasietett, azt kiabálta, hogy ” Hagyjátok  békén!

Manuel Dias, az Uber sőförje így nyilatkozott.

” Benedictet és a feleségét szállítottam egy klubba, de először nem ismertem fel Őt. A Marylebone High Street-en haladtunk, amikor észrevettük, hogy rátámadtak egy kerékpárosra. Az utasom kiugrott, odafutott és elhúzta a támadókat. Amikor feléjük fordult, úgy tűnt, hogy a dolgok rosszabbá vállnak, így én is közbeléptem. Eközben Benedict ott állt és kiabált, hogy hagyják békén a kerékpárost. Ekkor ismertem fel Benedictet. Minden olyan szürreális volt. Sherlock Holmes négy támadó ellen, nem messze a Baker Street-től.  A kerékpáros szerencsés volt, Benedict egy szuperhős.

Úgy tűnt pontosan tudja, hogy mit csinál. Nagyon bátor volt. Ő tette a legtöbbet, hogy őszinte legyek. Megpróbálták eltalálni, de Ő megvédte magát és elhúzta őket. Nem sérült meg. Ezt követően azt hiszem felismerték, hogy Benedict az, és elszaladtak.

Benedict bátor, merész és önzetlen volt. Ha nem lépett volna közbe, a kerékpáros súlyos sérüléseket szerzett volna. Megkérdezte a kerékpárost, hogy éri magát, és Ő azt felelte, hogy jól, Benedict megölelte Őt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük