A pletykák szerint…
Filed under Film

A pletykák szerint…

Sziasztok! Ma egy ilyen összefoglaló bejegyzéssel jelentkezek. Oldalsávban már egy hete olvashatjátok, de úgy gondoltam egy bejegyzésbe is összefoglalom nektek. A pletykák szerint a következő filmek vannak előjegyezve Benedict számára. Mind saját fordítás, kérlek ne vigyétek el sehova, a bejegyzés linkjével osszátok tovább. Illetve egyiket se vegyétek készpénznek, mert ezek csak pletykák.

 

Magik

Karakter: Lewis hangja
Leírás: Lewis Clark írót elragadja a mágia világa, miután két gyermeke rejtélyesen eltűnt. Minden erejével megpróbálja megmenteni gyermekeit és világát. Arra a küldetésre vállalkozik, hogy megállítsa a gonoszt, amiben, a varázsvilágból származó, Jacob a kis troll lesz a segítségére.


Rogue Male

Karakter: Rogue Male
Leírás: Egy brit sportember és vadász történetét meséli el, aki eltervezi, hogy fegyvert fog egy diktátorra. Nem akarja ő meghúzni a ravaszt, csak kíváncsi arra, hogy elég közel lehet e menni ahhoz, hogy valaki megölje a kegyetlen zsarnokot. De a diktátor egyik őre elfogja, majd megkínozza. Csak úgy szabadulhat ki a fogságból, ha azt hazudja, hogy titkos ügynökök keresik őt. Ekkor megígéri, hogy bosszút fog állni, és nem hagyja ki a lövését se a következő alkalommal. Geoffrey Household thriller novellája alapján.


The Man in the Rockefeller Suit

Karakter: Christian Karl Gerhartsreiter
Leírás: Karl Gerhartsreiter egy keresztény német bevándorló volt, aki az 1970-es években az Egyesült Államokba került. Azzal csapta be az embereket, hogy Clark Rockefeller-ként mutatkozott be, a híres olajipari kisgazda család egyik tagjaként, akik rögtön adtak is neki pénzt. De amikor a múltja utoléri, mindent el kell követnie, hogy megvédje a lányát. Mark Seal könyve alapján.


Let It Fall Back / Rio
A film címe még nem eldöntött.

Karakter: Neve még nem publikus
Leírás: A történet egy újságíróról szól (Bendedict), aki Rio de Janeiróba utazik, hogy meglátogassa egy nagyon gazdag barátját (Jake Gyllenhaal) és az megjátszhassa a halálát.


How To Stop Time
Karakter: Tom Hazard
Leírás: Tom Hazard egy ritka állapotban szenved, ami miatt nem halhat de még nem is öregedhet meg. Az évek során persze sok szerettét elvesztette. Matt Haig 2017-es fantasy thriller regénye alapján.


Gypsy Boy

Karakter: Mikey apja
Leírás: Mikey Walsh, román cigány, egy tehetséges bokszoló, akinek élete hatalmas fordulatot vesz, mikor kiderül hogy meleg. Családja és a társadalom is elfordul tőle.


Now You See Me 3
Karakter: A négy bűvész új, félelmetes ellensége.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük