Nevezetesebb szerepek

Képek  |Online Felirattal

Cím: Patrick Melrose
Karakter: Patrick Melrose
Idő: 2018. május 12. – 2018. június 9.
Leírás: Készülj fel a brit felső osztály alsó szintjére! Benedict Cumberbatch játssza az arisztokrata Patrick Melrose-t, aki nagy utat jár be a traumatikus, bántalmazásokkal teli gyermekkorától az önpusztító felnőttkoráig. Az ötrészes mini-sorozat Edward St Aubyn önéletrajzi ihletésű regénysorozatán alapul. Benedict a sorozatról: „Rengeteget szenved és rendkívüli utazáson megy keresztül. Áldozatból túlélővé, majd bajnokká válik, és az út a társadalmi rend vicces élveboncolásán keresztül vezet.”

Képek  |Online Felirattal

Cím: Bosszúállók: Végtelen háború
Karakter: Doctor Strange
Megjelenés: 2018. április 26.
Leírás: A Marvel mozis univerzumának egészét felölelő, tíz év eseményeinek tetőpontját jelentő Bosszúállók: Végtelen háborúban minden idők legnagyobb és leghalálosabb leszámolására kerül sor. A Bosszúállóknak és szövetségeseiknek mindent kockára kell tenniük, hogy megfékezzék a nagy erejű Thanost, aki egy szemvillanás alatt elpusztíthatja a világot.

Képek  |Online Felirattal

Cím: Doctor Strange
Karakter: Dr. Stephen Vincent Strange
Megjelenés: 2016. november 3.
Leírás: A világhírű idegsebész, Dr. Stephen Strange élete tragikus fordulatot vesz egy szörnyű autóbaleset következtében. Miután a kezeit attól kezdve használni képtelen orvosnak a hagyományos gyógymódok nem használnak, valószínűtlen helyen talál segítséget – egy titokzatos himalájai enklávé, a Kamar-Taj az utolsó reménye. Strange hamarosan rádöbben, ez a hely nem pusztán a gyógyításé, hanem a hadviselésé is: láthatatlan, sötét erőket kell visszaverniük, melyek világunk elpusztítására törekszenek. A doktor rövidesen válaszút elé kerül: visszatér régi, vagyonnal és népszerűséggel járó életéhez, vagy hátat fordít múltjának és újonnan szerzett mágikus képességeit latba vetve a világ szolgálatába áll a valaha volt legerősebb mágusként. Megjegyzés: Karaktere pár percre feltűnt a Thor: Ragnarökben is, de ez egyébként csak az eredet film post-creditjénen a bővítése.

Képek  |Online Felirattal

Cím: Sherlock
Karakter: Sherlock Holmes
Időtartam: 2010-2017
Leírás: A sorozat a 21. századi Londonban játszódik, melyben elénk tárul, hogyan nyomozna ma Nagy-Britannia legendás detektívje, Sherlock Holmes és barátja, Dr. John Watson (Martin Freeman). Megjegyzés: Mind a készítők, mind a szereplők nyitottak egy ötödik évadra, de mivel mindenki nagyon elfoglalt, nem tudják összeegyeztetni a forgatási időpontokat. Szóval se sorozat lezárása se a folytatása NEM HIVATALOS, de olyan lett a 4. évad 3. része, hogy akár még lezárásnak is megfelel.